Колерувальна система «Ірком» для фарб і штукатурок

Колерувальна система «Ірком» для фарб і штукатурок

Фарби грають не останню роль в оформленні квартири або удома, створюючи перше враження про приміщення, в яке ми потрапляємо. Правильний вибір фарб виключно важливий, якщо під час роботи, гри або відпочинку ми хочемо відчувати себе комфортно. Прагнучи створити затишок в будинку, ми кожного разу стикаємося з питанням «А як це зробити краще? Які матеріали використовувати? Які кольори  і відтінки вибрати?».Під «краще» кожен з нас розуміє свої критерії, але деякі якості обробних матеріалів повинні хвилювати всіх без виключення: це екологічність, довговічність і прийнятна вартість.

ТОВ «НПФ «Ірком-ЕКТ» випускає ряд  фарб і обробних матеріалів торгівельної марки Ecocristal®, адаптованих для подальшого колерування. Це сучасні водно-дисперсійні інтер'єрні фарби «Люкс»  ІР-233, «Стандарт»  ІР-231, фарба для стель ІР-230С,  фасадні класу «Преміум»  ІР-132 і «Стандарт» ІР-131, декоративна штукатурка ІР-53 «Короїд», а також Емаль ІР-116. Їх помітною відмінністю є те, що з ними дуже зручно і легко працювати – вони не бризкають при нанесенні, мають хорошу покривну здатність, рівну і гладку фактуру поверхні після висихання.

Для максимального задоволення індивідуальних побажань споживачів в підборі саме того найпотрібнішого відтінку або кольору, ТОВ «НПФ «Ірком-ЕКТ» розробило і упровадило свою систему колерування «Ірком» на базі швейцарських колерувальних паст.

Під загальним поняттям «система» ми маємо на увазі не лише устаткування для колерування, наша система – це набагато більше. У ній використовуються адаптовані матеріали, колерувальні пасти, спеціальне програмне забезпечення, легке і зручне в користуванні, і наша сервісна служба. Система працює як з ручними, так і з високотехнічними напівавтоматичними і автоматичними колерувальними машинами.

Програмне забезпечення має додаток для візуалізації, який допоможе Вам в підборі кольору демонструючи приміщення або фасади будівель забарвлені у вибрані кольори. Це істотно спрощує процес підбору і дає можливість створювати готові рішення для всього будинку не відходячи від екрану монітора.

Система сумісна з каталогами кольорів Monicolor Nova, RAL, NCS і іншими, що в комплексі дає щонайширші можливості отримати будь-який колір із понад 4000 варіантів.

Точний комп'ютерний підбір пропорцій і кількості паст, використання різних схем колерованія для фасадних і інтерьерних покриттів дозволяє істотно економити витратні матеріали, що знижує вартість продукції в порівнянні з аналогічними пропозиціями на ринку.

Для фасадних фарб в системі «Ірком» використовується спеціальна схема колерування, світлостійкість, що збільшує їх. Це дозволяє покриттям зберігати їх колір навіть в найсуворіших кліматичних умовах.

Система запроваджена як у нас на виробництві, так і в колерувальних студіях по всій території України у наших багаточисельних дилерів.

При виникненні яких або питань при створенні або експлуатації колерувальної студії, Ви завжди можете звернутися в нашу сервісну службу, яка завжди готова проконсультувати дистанційно або виїхати для надання технічної допомоги.