Декоративні штукатурки

Декоративні штукатурки

Багато хто з нас прекрасно пам'ятають афоризм: «ремонт не можна закінчити – його можна тільки призупинити». А питання відноситься скоріше до бажання людини постійно облагороджувати свій побут. Різні часи народжували різні стилі, але такі матеріали як декоративні штукатурки і фарби користувалися популярністю і в античності, і в наш час. Але якщо не так давно воліли цементні і вапняні розчини, а також алкідні емалі з характерним запахом, то зараз майстри вибирають акрилові матеріали на водній основі. Їх основні переваги-Екологічна безпека, практично відсутність запаху, легкість і зручність застосування, надійність і довговічність.

З такими матеріалами 13 років тому компанія НВФ «Ірком-ект» вийшла на ринок якісних воднодисперсійних акрилових матеріалів для декоративної та захисної обробки в інтер'єрі та фасаді. Ці пріоритети у нас збереглися і на сьогодні. А кількість і асортимент зросли.

Декоративні штукатурки

Застосування шпалер для стін стало своєрідним стандартом. Але для тих, хто хоче внести в оформлення щось унікальне, створити свій малюнок і рельєф – незамінними виявляться декоративні штукатурки «Ірком». Венеціанська штукатурка» мармур «ІР - 50 облагородить будь-який інтер'єр: переплетення ліній і шарів створює ефект величного мармуру з відполірованою до дзеркального блиску поверхнею. А захистити від води і забруднень і проявити велику глибину малюнка вам допоможе віск для венеціанської штукатурки ІР-52 ВШ.

В інтер'єрах, де потрібно більше креативності і мистецтва, де фантазія майстра може створити рельєфні, об'ємні картини і малюнки, налаштувати атмосферу приміщення на затишок і доброзичливість, — рельєфна штукатурка «Бриз» ІР-51 допоможе вам втілити всі задумки, а віск ІР-52 захистити твір мистецтва на довгі роки і надати йому відчуття від містичності до яскравості і натхнення.

Для відчуття гармонії і комфорту цікаве і багате внутрішнє оформлення будинку не може не відповідати його зовнішньому вигляду – фасаду. Для таких випадків і застосовується декоративна штукатурка» Короїд «ІР-53. З нею ви можете створити стиль від офіційного до витіюватого. Характерна борозниста структура в поєднанні з прекрасною атмосферостійкістю і стійкістю до експлуатаційних навантажень не тільки додасть хороший вигляд фасаду, але і захистить його від несприятливих погодних умов.

При оформленні як штукатурок, так і елементів декору і фурнітури, часто використовуються декоративні блакиті з ефектом мерехтіння частинок. Вони застосовуються як захисний матеріал, так і декоративний, створюючи ефект привабливості і блиску при різних кутах освітлення. Такими матеріалами є лазурі»Діамантова мрія".

НВФ «Ірком-ект» стала першою компанією, що представили в Україні новий напрямок декоративних фарб з ефектом перламутрового і металевого блиску на водній основі («Золото» ІР-151, «Срібло» ІР-161, «мідь» ІР-181, «Бронза» ІР-171 та ін.). Вони моментально стали популярними у декораторів: від оформлення художніх картин і декоративних штукатурок до фарбування куполів церков. Завдяки можливості нанесення на більшість типів поверхонь, прекрасної атмосферостійкості і довговічності наші фарби є як хорошим декоративним матеріалом, так і захисним.

Рухаючись по шляху створення затребуваних матеріалів для декору інтер'єру, була випущена декоративна фарба «китайський шовк», що дозволяє отримувати поверхні з ефектом оксамиту або шовку, з тонкими переливами і нашаруваннями. Її особливістю є металевий блиск, з найбільшою яскравістю виявляється при різних кутах освітлення.

Наші декоративні фарби, штукатурки, блакиті і воски в поєднанні з мистецтвом майстра доповнять Ваш будинок затишком і красою. Раді бачити Вас нашими ідейними натхненниками і шанувальниками!